ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΜΑΡΙΣ

Έτσι στην Ελλάδα, οι καρδιές θα χτυπάνε με γρηγορότερους ρυθμούς με την μυρωδιά και την γεύση των φρεσκοψημένων γκοφρετών με σιρόπι καραμέλας. Ο ιδιοκτήτης της Δάμαρις Γκοφρέτα έχει καταβολές από την Αθήνα. Το γεγονός ότι το όνομα της κόρης του είναι Δάμαρις, δεν αποτελεί σύμπτωση. Έχει βαπτιστεί με το όνομα μίας ξεχωριστής γυναίκας από τους αρχιοτάτους χρόνους, από τον λόγο του Θεού.

Η Δάμαρις υπήρξε μία σημαντική γυναίκα που έζησε στο κέντρο της Αθήνας, περίπου 2000 χρόνια πριν, την εποχή του Απόστολου Παύλου. Η Δαμάρις έδινε μεγάλη σημασία στην αλήθεια, στην αγνότητα του λόγου και στην αυθεντικότητα. Γνώριζε πως όλα τα καλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο έχουν δοθεί από τον δημιουργό του ουρανού και της γης. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο κάτω από τον ήλιο. Υπήρχν ακόμα άνθρωποι που που πρόσθεταν ή αφαιρούσαν πράγματα στην καθημερινή ζωή, ενώ η Δάμαρις επέλεξε τον δρόμο της καθαρής αλήθειας, και μόνο αυτής.

Περιτριγυρισμένη από τους συνανθρώπους της, η Δάμαρις γνώριζε καλά πως ο "Άγνωστος Θεός" από την πόλη της, είναι ο δημιουργός και πως ο μοναδικός Υιός του είναι ο σωτήρας μας και δεν αποτελεί δημιούργημα του μυαλού των ανθρώπων. Συμφωνούσε με αυτήν την "αλήθεια". Η ζωή της Δάμαρις απέκτησε λόγο ύπαρξης και βαθύτερο περιεχόμενο.

Αυτή είναι ακριβώς η ίδια φιλοσοφία που ακολουθεί η Εταιρεία εδώ στην Δάμαρις Γκοφρέτα. Η Ύδριση της βασίζεται σε αυτήν την αλήθεια. Η ιστορία ζωής με την Δάμαρις Γκοφρέτα, είναι αληθινή. Καθαρή φύση και αγνά υλικά όπως μας τα δίνει ο Θεός. Δοκιμάζοντας την γκοφρέτα μας, θα καταλάβετε όλα αυτά που προαναφέρουμε.

Η γκοφρέτα Δάμαρις

Θεωρούμε ξεχωριστή την Δάμαρις, λόγω των φρέσκων ελληνικών προιόντων που χρησιμοποιούμε κατά την ολκλήρωση των προιόντων μας. Η ποιότητα είναι εγγυημένη με την απόκτηση των καλύτερων τοπικών συστατικών για την παρασκευή της γκοφρέτας, σε συνδυασμό πάντα με την δική μας ξεχωριστή διαδικασία ψησίματος της γκοφρέτας Δάμαρις. Δοκιμάζοντας κάθε ένα από τα φρέσκα προιόντα μας, αποτελεί πάντα μία στιγμή ξεχωριστής απόλαυσης.